Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα. Αποφοίτησε το 2000 από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ορεστιάδας και εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου κι αποφοίτησε το 2005. Μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής 18μηνης άσκησης, επέτυχε στις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τον Αύγουστο του 2007 διορίστηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ως δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας απασχολήθηκε ως Συνεργάτης Δικηγόρος στο Νομικό Τμήμα Διοίκησης του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και σε διάφορα δικηγορικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη.

Τον Απρίλιο του 2011 επέστρεψε στην Ορεστιάδα, όπου ζει κι εργάζεται σήμερα ως δικηγόρος με δυνατότητα παράστασης σε όλα τα Δικαστήρια της Ελληνικής Επικράτειας, συμπεριλαμβανομένου του Αρείου Πάγου.

Από τον Σεπτέμβριο 2015 μέχρι τον Αύγουστο 2023 απασχολήθηκε ως Νομικός Συνεργάτης στο Γραφείο Κτηματογράφησης Διδυμοτείχου για τις ανάγκες της Κτηματογράφησης των Καλλικρατικών Δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο αυτό.

Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Εξειδίκευσης, το πρώτο στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές από τη Σχολή Κοινωνικών Σπουδών του ΕΑΠ και το δεύτερο στις Σύγχρονες Ευρωπαϊκές Σπουδές: Δίκαιο, Οικονομία, Πολιτική από τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ.

Είναι πιστοποιημένος Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) από το ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ.

Έχει πάρει μέρος σε συνέδρια και ημερίδες σχετικά με το εμπορικό, αστικό και ποινικό δίκαιο, αλλά και ως ομιλητής στη διάλεξη με θέμα : “Κτηματολόγιο: Αναγκαιότητα – Διαδικασία – Συνέπειες” στα πλαίσια των διαλέξεων ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ της Ακαδημίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (2016).

Έχει διδάξει στους σπουδαστές του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου τα μαθήματα: Συνταγματικό Δίκαιο, Διοικητικό Δίκαιο, Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Στοιχεία Αστικού Δικαίου.

Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και καλά τη Γαλλική γλώσσα, ενώ γνωρίζει την Τουρκική σε επίπεδο αρχαρίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο